Nytt fra TSNF

Trondheim sopp- og nyttevekstforening har fått med seg mesterhjernen bak Fagn, Jonas Andre Nåvik, og arrangerer matkurs med fokus på bruk av konservert sopp.

Jonas’ lange fartstid som kokk inkluderer både deltagelse i VM med det norske kokkelandslaget og jobb ved anerkjente Michelin-restauranter i Chicago og Stockholm, og han driver nå det nye stjerneskuddet på restauranthimmelen i Trondheim – www.fagn.no. Han er kjent for sin kreativitet på kjøkkenet, og under kurset vil Jonas vise oss forskjellige måter å bruke konservert sopp i praktisk matlaging. Det vil bli både praktisk matlaging og noe teori omkring konservering av sopp og hvordan man bruker den etterpå.

Har du skuffer, skap og fryser fulle av syltet, fermentert, hermetisert, oljenedlagt, tørket og frosset sopp som du ikke helt vet hva du skal gjøre med? Da er dette kurset hva du trenger!

Dato og klokkeslett: 8. februar 18-21 og 9. februar 10-17

Påmelding: https://www.deltager.no/matkurs_med_konservert_sopp